CureSupport liposomalni Cureit kurkumin | Liposomalni.si
383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-383,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Cureit® kurkumin, s sladilom

150 ml

CureSupport-Liposomal-Cureit-Kurkumin

Cureit® kurkumin v tem izdelku je vkomponiran v liposome. To so majhne maščobne kapljice oziroma globuli, ki po naravni poti nastanejo, ko se voda zmeša z lecitinom iz sončnice. Liposomi se takoj absorbirajo v telesu. Ko se v vodi raztopljen Cureit® kurkumin zmeša z lecitinom se vkomponira v liposome. Rezultat je izboljšana absorpcija kurkumina v kri.

Cena: 32,96 €

CureSupport-Prednosti-Alergeni

Kurkumin:

  • olajša prebavo,
  • pomaga podpirati normalno funkcijo jeter,
  • pripomore k stimuliranju za proizvodnjo prebavnih telesnih tekočin,
  • podpira funkcijo jeter in žolčnika,
  • pripomore k boljši prebavi maščob,
  • pripomore ohranjati zdravje jeter. 

 

Cureit® je inovativna formulacija, ki jo je razvil Aurea Biolabs R&D, in vsebuje kurkumin s povečano biološko razpoložljivostjo.

Priporočen dnevni odmerek in navodila za uporabo:

Pred uporabo dobro pretresite. 1-krat dnevno zaužijte 5 ml v kozarcu vode ali soka. Za pravilno odmerjanje uporabite priloženo merico.

Sestava:Priporočen dnevni odmerek (5 ml)
Cureit® kurkumin100 mg

Sestavine: voda, stabilizator: ksilitol, emulgator: lecitin (iz sončnice), sredstvo za ohranjanje vlažnosti: glicerol, Cureit kurkumin, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za zgostitev: ksantan gumi, sladilo: steviol glikozidi, antioksidant: d-alfa tokoferol.

 

Izdelek je brez glutena, brez sladkorja, ne vsebuje GSO in je primeren tudi za vegetarijance.

Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Nosečnice naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

 

Shranjevanje: Shranjujte na sobni temperaturi in suhem mestu. Po odprtju shranjujte v hladilniku in porabite v 2 mesecih. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

 

Bistvo delovanja patentirane formule Cureit® Kurkumin

 

  • Bio-učinkovit Kurkumin z zagotovljeno biološko aktivnostjo.
  • Prva svetovna blagovna znamka kurkumina, ki ponuja CNTM (Complete Natural Turmeric Matrix), to je popolnoma naraven matriks kurkume.

 

Cureit® je inovativna formulacija, ki jo je razvil Aurea Biolabs R&D, in vsebuje kurkumin s povečano biološko razpoložljivostjo ravno na račun uporabe matriksa kurkume. Domneva se namreč, da imajo podporne molekule v matriksu kurkume sinergičen učinek in tako pomagajo pri izboljšanju biološke razpoložljivosti kurkumina. Kurkumin predstavlja enega izmed kurkuminoidov v kurkumi. Kurkuma ima svojo značilno rumeno barvo ravno zaradi kurkuminoidov.

 

Biološka razpoložljivost kurkumina Cureit®

 

Biološka razpoložljivost kurkumina znamke Cureit® je mnogo višja od navadnega kurkumina. Cureit® uporablja patentirano polarno, ne-polarno sendvič (PNS) tehnologijo. S pomočjo te tehnologije je omogočen lažji prehod kurkumina skozi stene tankega črevesa ter skozi stene tarčnih celic. Klinična raziskava na ljudeh je pokazala, da so vrednosti kurkumina v krvi po uživanju Cureit® 6-krat višje v primerjavi z oljem kurkume.

 

Plazemske koncentracije testne spojine (Cureit®) in referenčne spojine (standardni kurkumin) (ng/ml) glede na čas (ure).

 

 

PNS tehnologija

 

PNS tehnologija omogoča gladek prehod kurkumina skozi polarno-nepolarno celično steno črevesa oz. tarčnega tkiva. Za še večjo biološko razpoložljivost kurkumina, je Cureit® enkapsuliran v liposome po formulaciji CureSupport. Biološka razpoložljivost kurkumina se lahko s CureSupport Cureit® liposomi poveča. Liposomi hkrati ščitijo Cureit® pred želodčno kislino. CureSupport liposomi so narejeni na način, da ščitijo aktivne učinkovine Cureit®-a pred poškodbami, še preden bi le-ta dosegel kri in tako povečajo njegovo  biološko razpoložljivost ter učinkovitost.